torek, 24. januar 2012

Dekleta na klic



Dekleta na klic

Izvedeli boste vse o dekletih na klic, se pogovarjali z uporabniki in jih vprašali ter jim zaupali stvari, ki jih ne zaupate niti najboljšim prijateljem. Dekleta na klic pri nas niso tabu.

Spremstvo

Si želite spremstvo za poslovnega partnerja, sprostitev za sebe ali zgolj dobro družbo? Kot član naše skupnosti boste o tem brez predsodkov podebatirali z ostalimi somišljeniki.

Nočni lokali

Si želite nočne zabave s simpatičnimi dekleti v nočnih lokalih? Delite svoje izkušnje z našimi člani!


Erotična masaža

Pri tej obliki sprostitve gre za masažo, ki poleg klasičnega dela doživite tudi sexualni vrhunec. Prava erotična masaža je brez intimnih odnosov.

Dominacija

V grobem jo delimo na rahlo in grobo, pri slednji so lahko na telesu vidne tudi posledice šeškanja, vezanja itd.. Pri dominaciji gre za igro, kjer suženj izpolnjuje ukaze gospodarja.

Dnevni počitek

Na SloEscort portalu si lahko ogledate tudi izbor najboljših ter najbolj diskretnih sob in hotelov za dnevni počitek. V najem sobe za dnevni počitek sta običajno že všteti dve osebi.

Za hip umaknem pogled stran od ekrana in razmišljam o prebranem. Niti sanjalo se mi ni, da imamo v Sloveniji kaj podobnega. Kar sem do sedaj vedel je bilo to, da so dekleta na klic oglaševala v časopisnih oglasnikih.Večkrat smo iz čiste zajebancije katero izmed njih tudi poklicali s prijatelji. Dama je kmalu prekinila zvezo, ko je ugotovila, da v naših namerah nismo resni. Začutim brnenje telefona v žepu a to ne zmoti moje koncentracije. Pustim ga brneti. Z dvojnim klikom na tipko za registracijo potrdim, da sem star več kot 18 let in se strinjam z njihovimi pogoji uporabe.Drobnega tiska kjer so pogoji vpisani ne preberem. Pozabil sem še označit kljukico ob navedbi, da pod nobenimi pogoji ne bom razkril identitete članov in deklet, ki oglašujejo. Pred menoj se odpre nova stran ter obrazci, ki jih izpolnim. Izberem si uporabniško ime ter vtipkam email in geslo. Preden lahko vstopim z mojim uporabniškim imenom moram še potrditi email, ki ga prejmem v nekaj sekundah v moj poštni nabiralnik. Neučakan kliknem na link in se vpišem v stran.  

Brezplačni imenik storitev in zabave za odrasle.


1 komentar: